Ideje van

Újra Képköznapok! Tessék csak tessék! Van itt minden látnivaló!

Kertmozi minden este. Filmkészítő tábor. És sok egyéb kikapcsolódási lehetőség. Ruccanj el hozzánk akár egy-két napra is.

Időpont: 2015.06.28-07.05
Helyszín: Krammer Udvar, Dunaszekcső Kossuth u. 21.
Árak: hetijegy 20000 Ft/fő (szállás + reggeli + vacsora + esti programok), napijegy 3000 Ft/fő (szállás + reggeli + vacsora + esti programok), sátrazós napijegy 2000 Ft/fő (sátorhely + reggeli + vacsora + esti programok), táborbelépő az 200 Ft/fő/nap.

KERTMOZI MINDEN ESTE
Vetítések szabadtéren, hagyományos analóg technikával, 35 mm-es filmek.

FILMKÉSZÍTŐ TÁBOR
Forgass filmet a Képköznapokon. Ötletelj, majd töltsd ki a a JELENTKEZÉSI LAPot, június 22-ig. A táborban egy heted lesz, hogy megvalósítsd filmtervedet. Az elkészült munkákat a tábor zárónapján - július 4-én - mutatjuk be a nagyközönségnek. Majd ezt követően közösen értékeljük a filmeket. A legjobb mozgóképek alkotói díjat kapnak.

NYARALÁS
Ha csak nyaralni, nézelődni jönnél (pár napra vagy egész hétre) és szükséged van szállásra és némi étekre jelentkezz itt június 22-ig.

További információért csatlakozz a Képköznapok facebook csoporthoz, ahol folyamatosan követheted a legfrissebb híreket. Segítséget kérhetsz, megoszthatod korábbi munkáidat, filmötleteidet, stábot toborozhatsz, forgatási helyszínekről érdeklődhetsz stb. Ha kérdésed van írj: controlstudio@gmail.com

---

A tábor a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.